ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Prova pilot per fer de sentit únic el carrer Sant Andreu d'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella posarà en marxa aque

El comú d'Andorra la Vella posarà en marxa aquest dimarts, 4 d'agost, una prova pilot per fer de sentit únic el carrer Sant Andreu, el vial que connecta els carrers Bisbe Príncep Iglesias i de la Creu Grossa amb l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Amb els canvis, els vehicles podran anar pel carrer Sant Andreu en direcció al centre sanitari però, en canvi, estarà prohibit circular-hi a la inversa, és a dir, en direcció a Andorra la Vella.

Aquesta reordenació del trànsit implica el trasllat de la parada 'Hospital' del bus comunal. Els usuaris que es dirigeixin al centre hospitalari hauran de baixar a la parada situada a l'avinguda Doctor Mitjavila, ja existent, i utilitzar l'ascensor que els deixa a la plaça de l'hospital. Això implica l'anul·lació de la parada habilitada fins ara al carrer Sant Andreu.

Tal com informen des del comú, la prova pilot es pren com a mesura de pacificació del trànsit als carrers Bisbe Príncep Iglesias i Creu Grossa, que, darrerament, han esdevingut una via amb "una elevada afluència de vehicles que circulen a alta velocitat", constata la corporació comunal. L'acció, a més, es complementa amb la construcció, ara fa uns dies, d'un pas de vianants amb elevació, adaptat a una accessibilitat universal al carrer de la Creu Grossa, número 3.

Informa: Agència ANA
Imatge: comú d'Andorra la Vella

Comparteix:

3.236.117.38