ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Prova pilot per reduir les retencions de trànsit a la Massana

www.andorradifusio.ad

La Massana farà una prova pilot per agilitar el trànsit al centre de la parròquia. A partir d'aquest dilluns s'implantarà una rotonda al centre del poble i durant dues franges horàries, al matí i a la tarda, hi haurà un sentit únic d'accés a les escoles.

El Ministeri d'Ordenament Territorial ha donat el vistiplau al Comú de la Massana perquè aquest dilluns comencin a funcionar diverses mesures per millorar la circulació.

S'instal·larà una rotonda a l'avinguda de Sant Antoni en la confluència amb Costes de Teixidó i, entre dos quarts de nou i dos quarts de deu del matí i dos quarts de cinc i dos quarts de set de la tarda, s'establirà un sentit únic d'accés a les escoles. Es tracta d'una prova pilot que pretén reduir les retencions.

La cònsol menor, Eva Sansa, explica que també es va demanar a Mobilitat "un estudi a través del qual s'ha constatat que hi hauria un 5% menys de retencions al matí i un 41% menys de retencions a la tarda". Aclareix que "de moment és una prova pilot", però s'afegiran "altres mesures per trobar una solució al trànsit".

Una altra mesura que s'aplicarà durant les hores punta dels col·legis és la inhabilitació de tres passos de vianants al centre del poble i la potenciació d'un pas soterrat, ja que es tracta d'un pas completament segur, sobretot per als infants.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Txema Galilea

Comparteix: