Prudència, informació i assessorament: claus per invertir avui dia

www.andorradifusio.ad

Invertir, sí, però sense córrer riscos innecessaris. I és que l'actual escenari econòmic és molt fluctuant. Són alguns dels consells del col·loqui organitzat per Crèdit Andorrà. 

El director de gestió d'actius de Crèdit Andorrà, Ignacio Fonseca, afirma que la pujada dels tipus d'interès per part del Banc Central Europeu afecta a les hipoteques, tot i això destaca que per als inversors hi ha productes que esdevenen interessants: "Tothom segur que ha sentit que el banc central europeu està pujant els tipus d'interès, que això ens afecta a les hipoteques, diguem que aquesta és la part negativa. La part positiva com a inversor és que podem començar a trobar productes senzills amb un rendiment positiu". 

Fonseca també explica que és important la diversificació dels productes per estar preparats davant qualsevol situació d'incertesa. "És important tenir diversificació en les carteres, comptar amb assessorament, perquè el món és molt canviant i a vegades pasen coses que no t'esperes, no cal parlar de la pandèmia, també hi ha el conflicte amb Ucraïna. Són coses que no pots preveure i te les trobes, i poder reaccionar de manera ràpida amb aquests canvis és important". Així doncs, destaca que el més importa és tenir prudència i comptar amb un bon assessorament.

Informa: Rosa Alberch 

Comparteix: