ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El PS d'Andorra la Vella reclama un estudi de sensibilització ambiental sobre el projecte del telefèric del pic de Carroi

www.andorradifusio.ad

La minoria al comú d'Andorra la Vella troba a faltar un estudi d'impacte mediambiental del projecte del telefèric de Carroi. Dolors Carmona, consellera del PS, també ha criticat a l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional, que la gestió de la majoria és autoritària.

Dolors Carmona, consellera del PS al comú d'Andorra la Vella, ha afirmat que la majoria no els passa prou informació sobre les principals decisions que prenen. Afegeix que l'últim gran exemple ha estat l'aprovació del concurs per adjudicar la construcció i concessió del telefèric al pic de Carroi. "Aquesta manera de gestionar una administració comunal, directa, autoritària, hermètica, sense compartir, sense admetre la col·laboració, és el que a nosaltres ens sobta molt. I tornem a dir 'mai por', (perquè) com més comparteixes, més legitimitat estàs per prendre les decisions i més suma", defensa Carmona.

La consellera opina que hi hauria d'haver un estudi d'impacte ambiental específic. "Estem parlant d'un estudi de sensibilitat mediambiental, conèixer tot l'entorn, quina és la realitat, quina és la intenció del giny, de la infraestructura que es vol fer i a partir d'aquí valorar, posar en una balança", detalla.

Finalment, ha reiterat que creu que aquest projecte hauria de ser aprovat en referèndum per la ciutadania d'Andorra la Vella.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.227.235.183