ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El PS comença una campanya per difondre la proposició per reactivar el comerç

www.andorradifusio.ad

Els socialdemòcrates han iniciat avui la campanya de difusió de la proposició de llei per reactivar el comerç. Ho han fet explicant a diversos comerços els principals punts de la seva proposta i per què creuen que són importants. La limitació de les comissions bancàries a les targetes de crèdit ha estat la qüestió que més els preocupa.

El primer secretari del partit, Pere López, acompanyat de David Rios i el vicepresident de la FACA, Antoni Miralles, han recorregut el carrer Riberaygua, d´Andorra la Vella, repartint díptics explicatius pels comerços.

S'hi expliquen els principals punts que planteja la proposició de llei, en especial la reducció de les comissions bancàries a les targetes de crèdit, un dels punts que més preocupa els comerciants. La impressió del primer secretari del partit, Pere López, és que "estan contents que el sector polític parli del principal motor de l'activitat econòmica, que es tingui en compte la seva veu i que hi hagi iniciatives públiques per ajudar-los i reactivar l'economia". Segons López, la proposta de limitar les comissions bancàries "és le que veuen amb més bons ulls conscients del que els suposa cada mes".

El vicepresident de la FACA, Antoni Miralles, ha subratllat l´impacte que les comissions tenen en els comptes. "Si és un negoci petit amb poques transaccions potser no té prou importància, però en un negoci amb molta xifra de vendes amb un marge petti pot suposar més que l'impost de societats". L'acció es repetirà en eixos comercials d´altres parròquies.

A hores d´ara, el grup socialdemòcrata no sap si el grup demòcrata votarà a favor de prendre en consideració la llei. 

Informa: Andrés González-Nandín      Imatge: Sergi Pla

Comparteix: