ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El PS creu que la fiscalia hauria d'actuar d'ofici per la remuneració de Ferran Costa al Consell General

www.andorradifusio.ad

El PS creu que la fiscalia té prou elements per actuar d'ofici per la remuneració que ha percebut Ferran Costa com a president del grup parlamentari liberal, conseller general a temps complet i les dietes que percebia. Volen demanar la dimissió si no retorna els diners que creu que ha percebut per aquests conceptes de forma irregular.

Els socialdemòcrates insisteixen que Ferran Costa mai ha estat conseller general a temps complet, de forma exclusiva, i que no ha explicat clarament les dietes que ha rebut pel seu càrrec com a president del grup parlamentari liberal. Creuen que la justícia hauria d'actuar.

"Si es llegeix a la premsa que un conseller general ha cobrat uns diners que no li pertoquen amb una dedicació que no és plena, a mi em sembla que hi ha elements suficients perquè la fiscalia actuï de motu proprio. Em sembla que és el que succeeix en altres àmbits", ha manifestat el president del grup socialdemòcrata, Pere López.

Consideren que la conducta de Costa no ha estat ètica i hauria de tornar els diners que creuen que ha percebut irregularment. Si no ho fa demanarien la seva dimissió. "Com a mínim una manca d'ètica important hi és", insistia López. "A partir d'aquí percebre uns diners sigui via complement salarial o via complement de dietes, que encara està pendent d'explicar per part del grup liberal, sense la dedicació que podria anar associada a aquest complement salarial... cadascú que faci la valoració que correspongui", afegia.

També han informat que els càrrecs electes socialdemòcrates han decidit rebaixar-se el sou un 10% per ajudar a lluitar contra la crisi sanitària.

Informa: Pere Moliné
Locució: Joan López

Comparteix:

3.236.74.69