El PS critica el sobrecost de l'heliport i la majoria els acusa d'electoralistes

www.andorradifusio.ad

No ha tirat endavant la moció del PS per aturar l'heliport. Els socialdemòcrates critiquen que la concessionària hagi inflat l'obra fins a 10 milions d'euros i que el Govern estigui disposat a avançar 5 per possibles pèrdues. La majoria ho atribueix a una millora del projecte i els ha acusat d'electoralistes. 

"Quin benefici té el Govern que hi hagi aquest increment dels costos, que s'hagin d'avançar 5 milions d'euros per aquesta concessió i que s'hagin d'assumir les pèrdues en el futur. És molt més barat que ho faci el Govern directament", ha explicat el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.

Així mateix, Carles Naudi d'Areny-Plandolit, president del grup Ciutadans Compromesos, li ha contestat: "Li pot semblar molt car però reconegui l'augment de les dimensions, l'augment de la plataforma, l'augment del moviment de terres...No barregem la necessitat de tenir un heliport amb l'oportunisme polític". 

Informa: Òscar Serrano 

Comparteix:

La majoria aprova la pujada de salaris i dels lloguers amb retrets amb l'oposició per l'habitatge El raonador del ciutadà sobre el problema de l'habitatge: "Andorra ara té una amenaça existencial important com a país"