ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El PS dona per tancat l'afer del plagi i se centra a transmetre ara el seu missatge

El PS dona per tancat definitivament l'afer del plagi en

El PS dona per tancat definitivament l'afer del plagi en el discurs de Pere López durant el debat d'orientació política. 

Així es va evidenciar en el comitè directiu d'aquest dilluns en què es va reiterar el suport total al president del partit i del grup parlamentari.

El primer secretari socialdemòcrata, Gerard Alís, ha lamentat la situació viscuda però defensa que l'important és el projecte polític. Diu que la formació treballarà ara per transmetre el missatge amb la seva visió de país basada en el document de les Nacions Unides Green New Deal, abordant la política i la recuperació econòmica sota una visió més sostenible.  

Recordem que va ser el president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa, qui va descobrir dijous passat en el torn de rèplica dels grups en el debat d'orientació que el discurs de López era un plagi del document del partit espanyol Más País titulat 'Un acuerdo verde para España', datat del 2019. Arran d'aquesta situació, el PS va acomiadar l'assessor de comunicació.

Informa: Anna Pifarré 

Comparteix: