ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El PS exigeix destitucions pels cobraments de Chato de la FAF

www.andorradifusio.ad

El Partit Socialdemòcrata s'ha pronunciat sobre el cas del secretari d'Estat d'Economia amb una dura crítica l'actuació del Govern. Els socialdemòcrates asseguren que el ministre Jordi Gallardo voreja "l'amiguisme més ranci" plantejant una regularització posterior de la situació en la qual s'ha trobat el número dos d'Economia. Demanen que el cap de Govern faci una rectificació clara i decreti destitucions.

Els socialdemòcrates demanen a Xavier Espot que rectifiqui de forma immediata les declaracions dels ministres Jordi Gallardo i Eric Jover sobre el cas que afecta el secretari d'Estat d'Economia, Salus Chato. A través d'un comunicat exigeixen que el cap de Govern decreti la destitució immediata d'aquelles persones que "no són dignes d'ocupar llocs de responsabilitat en l'executiu del país", diuen textualment.

El PS argumenta que en el cas de Chato que ha posat sobre la taula la investigació del cas Cautxú, cal conèixer totes les dades i detalls. Però que els indigna la poca prudència que ha tingut el ministre d'Economia Jordi Gallardo permetent-se pràcticament afirmar que no ha passat res. El PS assegura que segons la llei de relacions laborals sembla clar que Chato efectuava una activitat incompatible amb la condició de funcionari, tasques arbitrals remunerades a la Federació de Futbol. I que plantejar una regularització posterior, per part del ministre és un "despropòsit major" i frega "l'amiguisme més ranci".

En el comunicat fet públic aquest matí, la formació afegeix que el ministre portaveu Eric Jover es va expressar en els mateixos termes que Gallardo. Els socialdemòcrates indiquen que no es pot permetre que el Govern defensi una aplicació de les lleis segons qui sigui l'afectat i encara menys quan aquest és membre destacat d'un ministeri.
 

Informa: David Domingo
Imatge: Arxiu

Comparteix:

3.235.30.155