ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El PS+Independents d'Encamp, preocupat per la desinformació al comú sobre l'aeroport de Grau Roig

Els consellers del Partit Socialdemòcrata+Independents d&r

Els consellers del Partit Socialdemòcrata+Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, han mostrat la seva preocupació per la desinformació en relació al projecte de l’aeroport de Grau Roig.

El fet que el comú encara no s’hagi pronunciat clarament genera sorpresa i no entenen com un mes després d’haver tractat la qüestió en sessió de consell de comú, els cònsols encara esperen a ser informats.

Riba ha afirmat haver quedat "astorat, per no fer servir un altre qualificatiu", per les declaracions que els cònsols van fer aquest dijous en relació al projecte. I és que els cònsols continuen sense posicionar-se i esperant que algú els contacti, els porti la documentació o "els informin d’alguna cosa". 

Riba també ha destacat que els cònsols han trigat més d’un mes per tornar a parlar del projecte, tot i que sense clarificar la seva posició. Per això  considera que la majoria "dona tombs en rodó, i pel sol fet de caminar es pensa que avança".

En aquest sentit, els socialdemòcrates insten la majoria comunal a pronunciar-se clarament sobre aquest projecte, que al seu parer té un impacte "impressionant", no només a nivell ambiental en aquella zona de la parròquia, sinó també a nivell econòmic, doncs afecta a una zona de concessió de les pistes d’esquí, "indiscutible motor econòmic de la parròquia".

Informa: Redacció

Comparteix:

3.210.184.142