ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Pere López reclama explicacions públiques sobre les retribucions del president del grup parlamentari liberal

www.andorradifusio.ad

Coincidint amb el debat de la rebaixa salarial dels càrrecs públics, el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, s'ha referit aquest dimarts a les informacions aparegudes al voltant del sou del president del grup parlamentari liberal.

Pere López ha assenyalat que es tracta de diners públics i en un "exercici de transparència" que reclama al grup parlamentari liberal i al seu president, Ferran Costa, creu que cal donar totes les "explicacions públiques", "fer públics els imports i tota la documentació que hi ha al respecte d'un cas que és molt greu".

La polèmica sorgeix arran d'unes informacions publicades en alguns mitjans del país sobre les retribucions del president del grup parlamentari liberal que hauria rebut per error una consellera general d'un altre grup. En aquesta documentació figuraria que, a part del sou com a president, cobraria un suplement per dedicació exclusiva i dietes.

Des del grup socialdemòcrata, un cop tinguin els detalls del que ha passat,  els avaluaran i valoraran si demanen responsabilitats.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

3.236.74.69