El PS reitera que el Govern hauria d'haver gestionat amb Madrid la mobilitat amb Catalunya

www.andorradifusio.ad

El PS insisteix que negociar amb la Generalitat la mobilitat ha estat un greu error del Govern. Creu que era evident, des del primer moment, que s'havia de tractar amb Madrid.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata ha volgut recalcar que des de fa mesos advertien que el Govern feia una mala interpretació sobre la mobilitat amb Catalunya i la resta d'Espanya.

Pere López ha tornat a dir que no tractant amb Madrid, directament, s'ha comès un error gravíssim amb conseqüències molt importants per a l'economia i la societat del país.

López també ha informat que aquest dimarts es va reunir amb membres del Parlament europeu a Brussel·les i ha arribat a la conclusió que el passaport verd digital és una prioritat de la UE

Aquesta iniciativa permetria als residents a la Unió Europea desplaçar-se sense problemes després d'haver certificat que no tenen la Covid-19 i Andorra podria afegir-s'hi.

Finalment, els socialdemòcrates han informat que han demanat a l'executiu per què ha adjudicat directament la posada en marxa d'una aplicació sobre salut a una empresa que assessora el SAAS.

Informa: Pere Moliné
Locució: Joel Romero

Comparteix:

El Govern treballa perquè els ciutadans es puguin moure, tot i no tenir el certificat homologat Sant Julià estrena l'Espai Jove Lauredià a la plaça de la Germandat