ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El PS sol·licita l’avaluació i el seguiment de projectes culturals subvencionats pel Govern entre 2019 i 2021

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entr

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat avui a la Sindicatura una demanda d’informació sobre els projectes subvencionats pel ministeri de Cultura entre els anys 2019 i 2021. Segons informa el partit, l’objectiu és saber quina va ser l’avaluació i el seguiment d’aquests projectes, amb especial interés per saber quins es van poder acabar realitzant i quins no.

Així mateix, la demanda d’informació també servirà, assegura el PS, “per tenir tots els criteris o elements amb la finalitat que el ministeri de Cultura pugui revisar les bases de les subvencions o crear nous apartats en aquestes”.

López reclama “tolerància zero” contra les mostres d’odi al col·lectiu LGTBIQ+

El president socialdemòcrata, Pere López, ha destacat aquest dimarts al Consell d’Europa la importància de treballar en els drets del col·lectiu LGTBIQ+ tant en les regions foranes on se’ls castiga com en països membres de la Unió Europea. Una intervenció que ha fet en el marc de la sessió “Persones LGTBI a Europa i sobre presumptes violacions dels seus drets al Caucas meridional”.
 
López ha recordat que, tot i la feina que s’està duent a terme des de fa anys, encara falta molt per avançar i ha subratllat que no es poden obviar els senyals d’alerta ni els retrocessos que s’estan produint en ple segle XXI.

Informa: Redacció
Imatge cedida: PS

Comparteix: