ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El PS trasllada a l'Autoritat Financera Andorrana els neguits de la població sobre les conseqüències de les fusions bancàries

El president socialdemòcrata, Pere López, i el cons

El president socialdemòcrata, Pere López, i el conseller general del PS, Joaquim Miró, s'han reunit aquest dimarts amb els responsables de l'Autoritat Financera Andorrana (AFA) amb l'objectiu de comunicar les preocupacions que han rebut per part de l'empresariat i de la població sobre com poden afectar les fusions bancàries que s'han materialitzat en els darrers mesos al país. Des del PS recorden que aquest fet comporta passar de tenir 5 entitats bancàries a tenir-ne 3. 

Des del grup socialdemòcrata s'ha traslladat al director general de l'AFA, David Cerqueda, i a tot el seu equip tècnic les preocupacions que han rebut per part d'empresaris i clients al voltant de les conseqüències que poden tenir moviments com ara la unió entre MoraBanc i Banc Sabadell d'Andorra o la de Crèdit Andorrà i Vallbanc. 

Els consellers també han exposat els neguits sobre les comissions que es cobren per petits descoberts al compte bancari i d'algun retorn de rebuts de serveis bàsics. Ressalten que el darrer cas afecta especialment a persones que tenen dificultats per arribar a final de mes. 

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix: