ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El PS troba "insostenible" que Chato continuï en el càrrec

www.andorradifusio.ad

El PS continua demanant la destitució de Salustià Chato com a secretari d'Estat d'Economia després del suport que va rebre aquest dilluns per part del cap de Govern.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata s'ha mostrat sorprès i decebut després de les declaracions del cap de Govern en les quals va assegurar que no hi havia motius suficients per cessar al secretari d'Estat d'Economia després d'haver cobrat per fer d'àrbitre de futbol i delegat de camp mentre era director de Pressupost.

El PS no accepta que una persona que ocupa un càrrec públic de responsabilitat hagi incomplert la llei i no passi res. "Entenem que la situació del senyor Chato és del tot insostenible, que no es pot posar condicions al compliment de la legalitat. La legalitat és obligatòria per a tot i per a tothom i, especialment per a aquelles persones que exerceixen un càrrec públic a un primer nivell", defensa Pere López.

Per aclarir aquesta situació els set consellers socialdemòcrates han presentat de manera conjunta una bateria de preguntes escrites en què es demana que el Govern aclareixi per què no va actuar quan van tenir lloc els fets, per què es va eximir de cotització a la CASS els àrbitres esportius i si hi ha altres activitats econòmiques en les quals les persones que les efectuen no estan assegurades.

Informa: Ester Pons
Imatges: Josep M. Garcia

Comparteix:

52.3.228.47