ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El PS veu la concentració contra la reforma laboral com una demostració d'una societat fracturada

www.andorradifusio.ad

El conseller  socialdemòcrata i president suplent del grup mixt, Pere López, considera la concentració contra la reforma laboral com una mostra del descontent de la societat per un país cada cop més fracturat.

Un "fet inèdit" al Principat i que denota el cansament de la societat per unes polítiques que divideixen. És la valoració que fa el Partit Socialdemòcrata de la concentració en contra de les lleis laborals. Una concentració a la qual es van sumar.

López diu no recordar "una concentració d'aquestes dimensions amb aquesta transversalitat de demandes". Ho veu com "un exemple claríssim de l'actual estat de fractura social del nostre país" i culpa "les polítiques de DA" de generar-la.

Crítiques a la llei de l'esport per oblidar les bases

Unes declaracions fetes en la roda de premsa en què han presentat les reserves d'esmena a la llei de l'esport. Creuen que les polítiques dels demòcrates se centren massa en els esportistes d'elit i s'obliden de les bases.

Segons Pere López, "avui en dia hi ha moltes federacions, que mouen molts nens i competeixen de manera regular, amb moltes dificultats financeres i que han hagut de reduir dies d'entrenament i prescindir de part del personal". Assegura que amb aquesta llei el futur serà "molt negre" i es crearan "federacions de primera i federacions de tercera".

Segons López, a banda dels actuals criteris a l'hora de donar subvencions, se n'haurien d'afegir d'altres com ara potenciar els programes d'inclusió o el foment dels bons hàbits.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: