ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El PS veu una oportunitat en la sentència del TC per "tornar a posar sobre la taula" les esmenes a la llei de la funció pública

www.andorradifusio.ad

Satisfacció al Partit Socialdemòcrata perquè hagi prosperat part del recurs. La formació creu que és una nova oportunitat perquè es millori una llei que no va tenir consens. Esperen també que els liberals, amb qui han compartit recurs i que ara seran al Govern, impulsin els canvis que van defensar en campanya.

El partit de Jordi Gallardo té previst pronunciar-se aquest divendres sobre la sentència del Constitucional, que considera que dos articles de la llei de la funció pública no s'ajusten a la carta magna. De moment, la primera secretària del Partit Socialdemòcrata, Susanna Vela, assegura que estan "satisfets que el Constitucional hagi, si més no, estimat aquests dos articles".

Vela també ha recordat que això suposa "que el Govern haurà de tornar a entrar la llei per modificar aquests dos articles i això ens permetrà tornar a posar sobre la taula totes aquelles esmenes, aquelles reserves d'esmenes que ja vam fer la legislatura passada en el tema de la llei de la funció pública per reivindicar, entre d'altres qüestions, la figura del funcionari".

Informa: David Domingo
Imatges: Kevin Ribeiro

 

Comparteix:

3.236.108.61