ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El PS reclama les cartes del Govern demanant el finançament que Espanya i França van denegar

www.andorradifusio.ad

El PS ha sol·licitat l'accés a dues cartes enviades pel Govern a Espanya i França per demanar finançament i que van ser respostes de manera negativa. Creu que s'hauria de sol·licitar fons al Banc de Desenvolupament del Consell d'Europa.

El grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat una demanda formal a l'executiu perquè se li trametin les dues cartes que es van enviar a Espanya i França per sol·licitar finançament.

Pere López ha afegit que la resposta va ser negativa i que fer aquesta petició "és molt agosarat" i "una mostra d'amateurisme". Entre altres coses perquè no es va consultar l'oposició parlamentària. "El tema és massa seriós com per haver-ho fet sense les converses adequades a nivell polític", ha dit.

Insisteix que s'hauria d'analitzar la via del Banc de Desenvolupament del Consell d'Europa per sol·licitar fons i no entén "la persistència a no explorar-la i fer-la efectiva ja".

López també ha informat que si s'aprova la llei que vol retallar el sou dels càrrecs electes, llavors els grups parlamentaris decidiran com fan aquesta reducció al Consell General.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

18.208.202.194