Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El públic de l'Auditori s'entrega a Jorge Drexler en el seu primer concert a Andorra

www.andorradifusio.ad

Un públic entregat, que ha cantat les seves cançons i que l´ha ovacionat en cadascuna de les seves presentacions. Jorge Drexler ha superat i amb nota el primer concert que ha fet a Andorra. Avui 'La Rotonda' emet l'entrevista que li han fet a l'artista abans del concert.

Amb pràcticament totes les entrades venudes Jorge Drexler ha arribat per primera vegada a Andorra per presentar el seu disc 'Salvavidas de hielo', un disc ple de paradoxes.

'Salvavidas de hielo' és un disc en què Drexler agafa distància per fer una anàlisi antropològica de temes com la migració a ´Movimiento´. Explica que "quan comences a moure't molt o veus la història de l'ésser huma en els darrers 40.000 anys, t'adones que tots venim d'una zona del centre de l'Àfrica". Per això, argumenta, que "amb les exclusions i les grans tragèdies de la immigració d'avui en dia, se'ns oblida que en realitat tots som nouvinguts".

Drexler parla de la comunicació, de la importància de parar i gaudir del silenci, l´amor i les cançons, i com ficats dins d´una de les moltes guitarres que formen part del disc, ens deixa atmosferes per gaudir de la màgia de les cançons.

En més de dues hores de concert el cantant uruguaià ha connectat amb el públic i desplegat part de la seva discografia, passant per '12 segundos de oscuridad' o ´Río Abajo´ de l´àlbum ´Frontera´.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Enric Fernández

Comparteix: