ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Pubs al juliol i discoteques al setembre, l'objectiu dels empresaris del sector de l'oci nocturn

www.andorradifusio.ad

Pubs al juliol i discoteques al setembre. Aquest és el pla que té el sector de l'oci nocturn per a la reobertura dels locals a l'estiu. De moment, l'ús de la mascareta serà obligatori, però l'objectiu és poder obviar-la amb el procés de vacunació avançat.

L'oci nocturn tornarà a obrir aquest mes de juliol, però ho farà de forma esglaonada. Aquesta és la decisió presa en les reunions entre Salut i els propietaris del sector.

Segons han explicat representants del col·lectiu, les restriccions fan inviable obrir ara les discoteques. Així doncs, de moment, només obriran portes els pubs i ho faran fins a les tres de la matinada.

La idea és que sigui amb aforament limitat, ús obligatori de la mascareta i taules a la pista de ball per estar asseguts. D'aquesta manera, no serà fins al setembre, un cop passin les festes majors, que els propietaris es proposin obrir les discoteques.

L'objectiu és tenir una massa important de la població vacunada per poder reprendre l'activitat sense la mascareta i amb la pista de ball habilitada. A més, l'objectiu és poder obrir fins a les cinc de la matinada per diferenciar-se de l'oferta dels restaurants, que tanquen a les 12, i dels pubs, que tanquen a les 3.

D'altra banda, encara no hi ha data ni local establert per fer la prova pilot de l'oci nocturn que va anunciar el ministre de Salut, però el plantejament inicial és fer-la durant el mes de juliol.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: Sílvia Mestre

Comparteix: