ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Punt de Trobada com mai s'ha vist: buit, en silenci i preparat per canviar de mans

www.andorradifusio.ad

El Punt de Trobada viu les darreres hores. Han estat dies intensos per buidar el centre comercial, que es va tancar al públic diumenge. Un equip d'aquesta casa ha visitat la instal·lació.

Aquest divendres és Black Friday però ningú anirà a comprar al centre comercial Punt de trobada. La instal·lació va tancar portes diumenge passat. Dilluns la propietat rebrà les claus. A la planta zero de l'històric centre comercial només queden els últims productes.

Els camions esperen per recollir els últims productes del Punt de Trobada. Uns trenta tràilers de gran tonatge han recollit els últims dies les mercaderies i els materials que quedaven per desallotjar la instal·lació.

Un empresari català va comprar l'estoc i ara s'ha de traslladar. Tones i tones de material que han canviat de mans per posar punt final al centre comercial. Han estat trenta anys en mans de la família Cachafeiro.

L'empresari Jordi Cachafeiro ha confessat que sent "impotència" per com ha passat tot. Segons ha explicat, tenia la idea i la il·lusió de continuar amb el negoci, que va construir el seu pare, durant 20 o 30 anys més.

També ha tingut un record per als treballadors, que espera puguin trobar feina, encara que creu que "serà molt complicat", arran de la situació generada per la pandèmia, que ha remarcat "no sols afecta Andorra sinó al món sencer".

Fins diumenge, el Punt de Trobada era un anar i venir de treballadors i compradors que buscaven els últims descomptes. Ara el silenci i la buidor dominen els 6.000 metres quadrats de cada una de les tres plantes del centre i les quatre d'aparcament.

Al sostre tampoc hi ha els rètols lluminosos tan característics. Aviat tot estarà llest per lliurar les claus, dilluns a la Batllia.

L'empresari vol posar un punt i seguit als seus projectes i agafar-se un any sabàtic, "per posar el cap en ordre". De cara al futur, ha assegurat que ja té alguna cosa en ment.

L'històric Punt s'acaba. En uns mesos el Grup Pyrénées aterrarà amb idees noves i un nou projecte de centre comercial.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

 

 

Comparteix:

3.215.77.193