La quaranta-dosena Fira d'Andorra la Vella tanca amb 70.000 visitants

www.andorradifusio.ad

La Fira d'Andorra la Vella acull 70.000 visitants al llarg del cap de setmana. El comú fa una valoració positiva i exposa que ja tenien ganes de recuperar actes com aquests.

Punt final a la fira d'Andorra la Vella que ha arribat a les xifres que s'esperava. Uns 70.000 visitants que han assistit a l'esdeveniment que podria ser la porta per anar recuperant la normalitat, ha comentat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. 

Els espais exteriors han tingut bona acollida, un format que potser ha arribat per quedar-se, igual que l'espai dedicat a la bicicleta, ja que per a Marsol l'aposta ha estat encertada. Suposa, a més, una petita mostra del que es podrà veure al futur museu que també vol ser un nou centre d'interactivitat i de canvi. 

En un futur la intenció és renovar la fira, encara sense data exacta. Es coincideix en el fet que és important mantenir-ne l'essència i que segueixi sent un espai de retrobament i d'intercanvi. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix:

 Ferran Costa participa en la primera missió internacional d'observació dels comicis presidencials uzbeks La venda de forfets de temporada ja està a nivells prepandèmics