ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Quatre anys de Meritxell per a vianants en què la ciutadania destaca la comoditat i la seguretat

www.andorradifusio.ad

Més comoditat, més seguretat i un ambient més agradable per gaudir de la ciutat. Són els avantatges que la ciutadania destaca del tancament d'espais per a vianants. Fa tot just quatre anys que l'avinguda Meritxell va fer el canvi i va deixar enrere els cotxes.

Els turistes convivien amb total normalitat amb cotxes, motocicletes i autobusos.Un senyor recorda que l'última vegada que va ser a Andorra passaven cotxes. Això va canviar quan el comú va decidir deixar tots els vehicles de banda, tancar l'avinguda a la circulació i destinar l'eix comercial únicament per a vianants. Una dona destaca que al principi li va xocar, però que és més còmode sobretot per passejar amb els nens

La mateixa cònsol major, Conxita Marsol, també fa un bon balanç de la transformació. Considera que es va fer una aposta ferma pel projecte que actualment ningú posa en dubte.

Tot i la bona acollida no es planteja, en cap cas, tallar la circulació de la part alta de l'avinguda. Exposa que residents i turistes passegen més pel centre, ja que és un espai ample i net.

Amb tot, els únics vehicles que podem veure al tram baix de l'avinguda són els transportistes que abasteixen els comerços.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix: