ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Quatre clients a restaurants, terrasses de bars i reunions socials

www.andorradifusio.ad

Tenint en compte que la situació sanitària millora setmana rere setmana, Salut ha decidit flexibilitzar les restriccions al sector de la restauració. Els bars en són els més beneficiats. A partir de dimarts podran seure quatre persones a terrassa i dues a l'interior.

Les dades epidemiològiques milloren, el nombre d'actius baixa i el Govern segueix flexibilitzant les restriccions al sector de la restauració, que durant les últimes setmanes ha estat el més castigat. En aquest cas, els més beneficiats són els bars i les cafeteries que a partir de dimarts podran acollir quatre persones per taula a les terrasses.

A l'interior, tal com ha apuntat el cap de Govern, Xavier Espot, la restricció es manté en dues persones, en excepció dels nuclis de convivència.

Pel que fa als restaurants, les restriccions també es flexibilitzen i podran acollir quatre persones a taula, indistintament de si és a l'interior o a l'exterior.

Això sí, Espot ha recalcat que a partir d'ara els comensals estaran obligats a portar la mascareta fins que no tinguin el plat a taula."Fins ara era una recomanació i es converteix en una obligació", ha remarcat.

Les trobades entre familiars i amics també s'obren a quatre persones, de la mateixa manera que ho fan les reunions de feina. A més, Espot ha avançat que el Govern està treballant per flexibilitzar les restriccions en l'aforament en el sector de la cultura i l'esport.

Roda de premsa completa del Govern d'aquest divendres 20 de novembre del 2020:

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Txema Galilea
Locució: Laura Cugat

Comparteix:

3.238.99.243