ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Querella de Ferran Costa i el grup parlamentari liberal contra Carine Montaner 

Ferran Costa i el grup parlamentari liberal es querellen contra l

Ferran Costa i el grup parlamentari liberal es querellen contra la consellera general no adscrita Carine Montaner per les "insinuacions injustificades i perjudicials" contra la seva persona, la seva honorabilitat i contra la seva empresa.

La querella, que s'ha presentat davant el Tribunal de Corts per la condició d'aforats de Costa i Montaner, es formula pels presumptes delictes de difamació, calúmnia, revelació, revelació de secrets i violació de secrets en l'àmbit laboral. Després de la presentació de l'escrit, Corts i el ministeri fiscal hauran de determinar si hi ha indicis de delicte. 

L'acció judicial compta, segons un comunicat, amb el suport unànime dels quatre consellers generals del grup parlamentari. Consideren que "les afirmacions i insinuacions de Carine Montaner transcendeixen l'àmbit polític i incideixen en aspectes de la vida privada" del president del grup, Ferran Costa. Per aquest motiu, diuen, "s'han utilitzat els mecanismes a l'abast per defensa la seva honorabilitat".

Remarquen que amb la querella "serà la justícia la que determini si ha hagut delicte i eviten una rèpliques i contrarèpliques a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials". El grup liberal afirma que són "defensors de la llibertat d'expressió" tot i que assenyalen que "ha d'anar acompanyada de respecte, sense atacs personals, calúmnies o difamacions". 

Informa: Redacció

Comparteix: