ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Rafael Nadal parla de 'Mar endins' i 'El somni d'en Blai' a Andorra

www.andorradifusio.ad

L'escriptor Rafael Nadal ha estat a Andorra per firmar els seus últims llibres, 'Mar endins', on comparteix la seva passió pel Mediterrani i la seva nova vena literària, la de la novel·la infantil 'El somni de'n Blai' on a més s'hi ha ficat de manera solidària.

El Mediterrani que tantes de les seves obres ha banyat com el 'Fill de l'italià', 'La maledicció dels Palmisano' o 'Quan érem feliços' ara serveixen Rafael Nadal per parlar-nos de les particularitats que es creen en un univers que, com molts, des de petit va descobrir i de gran s´hi ha deixat meravellar a través del viatge.

Gran amant de la Mediterrània, Rafel Nadal deixa en aquest llibre les memòries dels seus viatges, recollides en llibretes i plenes de records evocadors. Mar endins és l'últim llibre de l'escriptor junt amb la primera publicació infantil, 'El somni d'en Blai', un nen que es guanyarà el cor dels seus companys i que l'ajudaran a fer realitat el seu somni, desfilar amb els gegants del poble, un llibre per aprendre de la solidaritat dels més petits i de les diferències.

Els drets del llibre es donaran a l'associació catalana de la malaltia. Mentrestant, aquest és un gènere on Nadal diu que ha treballat molt amb els seus nets, se sent còmode i repetirà. Avui Nadal ha estat a Andorra per dedicar llibres i compartir temps amb els seus lectors.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

3.235.137.159