ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El raonador considera el problema dels lloguers "una qüestió d'estat" i celebra les mesures del Govern

www.andorradifusio.ad

El Raonador del Ciutadà celebra les mesures que va presentar el Govern per augmentar el poder adquisitiu dels ciutadans, especialment les relacionades amb l'habitatge. Ho considera una qüestió d'estat i espera que, passades les eleccions, el pacte nacional per l'habitatge sigui una realitat.

Marc Vila defineix com a "excel·lents" les mesures del Govern al voltant de l'habitatge. No només perquè fan costat a les famílies que han patit increments del lloguer durant el 2018, sinó perquè van en la bona línia d’intervenir en el mercat.

El Raonador del Ciutadà creu que a mitjà termini serà inevitable posar més pisos socials al mercat per reconduir la situació. Ho considera una "qüestió d’estat".

Podem Andorra critica les mesures del Govern

Precisament, en un comunicat, Podem Andorra considera la modificació de l'IPC una trampa de DA per pair millor les mesures de xoc i remarca que "podria ser denunciable".

En concret, respecte a la rebaixa en l'aplicació de l'augment dels salaris superiors al mínim, creu que representa un "empobriment greu" per a una gran franja d'assalariats.

Informa: Laura Massegú/Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: