ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El rap espiritual de Grilex omple l'auditori Claror

www.andorradifusio.ad

Ha començat el festival de música cristiana a Sant Julià de Lòria, el Canòlich Músic, amb els alumnes d'escoles del país. Aquest divendres hi han participat del Col·legi Janer, la Sagrada Família, el Sant Ermengol, La Salle i de l'Institut Maria Moliner. Les activitats han seguit durant el dia i acabaran amb una eucaristia a l'església de Sant Julià i Sant Germà.

Dimecres van començar les activitats de la novena edició del Canòlich Músic amb concerts a les aules del català Cesc Sansalvadó. El cantant ja havia participat en la primera edició i cada any ha seguit vinculat al festival.

Després d'un dinar a la plaça de la Germandat, el cantant madrileny Grilex ha actuat a l'auditori Claror. Al ritme del rap cristià ha compartit moments de reflexió amb els joves i els ha ensenyat la importància d'acceptar-se tal com són. 

El lema d'enguany va molt relacionat amb la pandèmia i com ha afectat a la vida de cadascú. Els joves han gaudit de l'actuació a l'auditori i segueixen amb ganes de més activitats, totes amb un caràcter espiritual i introspectiu.

Aquest dissabte continua la música a partir de les quatre de la tarda amb participació andorrana amb el Cor de Rock d'Encamp, Patxi Leiva, Guillem Tudó i Quim Salvat acompanyats també de l'Esbart Laurèdia. La fi de festa es farà a dos quarts de vuit amb una eucaristia presidida per l'arquebisbe d'Urgell acompanyat del grup Workship.cat a l'església de Sant Julià de Lòria.

Informa: Anna Mata
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: