ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Es rebaixen els terminis per a les pensions de viduïtat

www.andorradifusio.ad

Es rebaixen els terminis per accedir a la pensió de viduïtat. Entra en vigor la modificació de la llei de la CASS que ho fa possible. SDP diu que el canvi en la normativa s'ha fet per afavorir electoralment DA i qualifica el president del consell d'administració de la CASS, Jean Michel Rascagneres, de fidel servidor de la causa demòcrata.

S'escurcen els terminis per tenir dret a la pensió de viduïtat. A partir d'avui perquè sigui efectiu el dret a pensió a la vídua el difunt de menys de 30 anys hauria d'haver cotitzat 36 mesos dels darrers 48, i 60 mesos dels últims 72 en cas que el difunt en tingués 30 o més

Progressistes-SDP titlla la mesura d'electoralista

Un anunci que Progressistes-SDP considera electoralista. El partit troba curiós que es comuniquin aquests canvis a 5 setmanes de les eleccions generals.

En un comunicat també s'ha mostrat molt crític amb el candidat Xavier Espot, que aquest dilluns anunciava la dimissió com a ministre.

Indica que en el seu programa electoral defensaran un augment de les pensions de viduïtat d'un 10% anual els propers 4 anys.

Informa: Anna Pifarré
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.81.28.10