El reciclatge, protagonista de la Festa del Medi Ambient

www.andorradifusio.ad

Per tercera vegada se celebra la Festa del Medi Ambient. L'objectiu, conscienciar sobre la importància de cuidar el nostre entorn. Aquest any, la parròquia que l'acull és la Massana. Una jornada plena d'activitats per a tota la família.

Diverses empreses d'arreu de Catalunya hi són presents mostrant jocs i joguines amb el reciclatge com a protagonistes. També hi ha espectacles infantils, tallers, màgia, excursions grupals i fins i tot, una observació astronòmica. El cònsol menor, Roger Fité, ha destacat la part pedagògica. 

Al llarg de dissabte s'ha organitzat una sortida familiar pel camí de les Carboneres. Els guies participants han explicat als participants la flora i la fauna del camí, que té molta història.

Punt EBUR, el taller educatiu d'intercanvi

Durant la festa, educadors mediambientals són presents amb un punt informatiu per orientar a la ciutadania en els dubtes que encara persisteixen en referència a la recollida selectiva. És un punt on els educadors contesten aquests dubtes i es pot participar en un joc de reciclatge. En aquesta parada, qualsevol persona podrà donar una segona vida als seus objectes portant una joguina i emportar-se'n una altra.

Aquest és un esdeveniment que s'organitza per la celebració del Dia  Mundial del Medi Ambient.

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Eric Escabias 

Comparteix:

Nou sistema de votacions per a les eleccions europees Endinsant-se a la Mina de Llorts