ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Recollida de firmes en contra de la supressió dels 30 minuts gratuïts als aparcaments d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

La decisió d'Andorra la Vella d'eliminar la mitja hora gratuïta als aparcaments comunals ha generat cert malestar. Ja hi ha 3.500 firmes en contra de la supressió. La majoria defensa la mesura que, diuen, servirà per reduir la mobilitat. La minoria, en canvi, denuncia que el motiu és purament recaptatori.

La petició “Que torni la mitja hora als aparcaments comunals d’Andorra la Vella” ja compta amb més de 2.600 signatures a la plataforma Change.org. Una campanya que ha iniciat el PS+Independents en contra de la supressió dels 30 minuts gratuïts per aparcar als pàrquings de la capital.

La mesura també s'ha endut múltiples comentaris i retrets a les xarxes socials. La minoria critica que ha estat una decisió que la majoria ha pres de manera unilateral i reclamarà que es replantegi perquè considera que no permetrà reduir la mobilitat, evitar embussos, ni fomentarà el transport públic.

També retreuen que el motiu d'aplicació és purament recaptatori i que no només afectarà els turistes, sinó els veïns. 

Ara bé, des de la majoria defensen que els residents podran fer ús de la targeta PK, que segueix oferint la primera hora gratuïta i a partir de la segona es pagaran 80 cèntims.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: