ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Recta final de les negociacions per desbloquejar el projecte de la passarel·la al centre històric d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

El Govern manté intacta la intenció de construir una passarel·la que uneixi la plaça del Poble amb el carrer de la Vall d'Andorra, al costat del Consell General. Ara bé, el projecte encara no té data d'execució. I és que ha quedat en suspens fins que no s'arribi a un acord amb la propietat d'una part dels terrenys, un acord que, segons Ordenament Territorial, podria ser imminent.

Encara no hi ha termini per a la construcció de la passarel·la que ha d'unir la plaça del Poble amb la zona del Consell General, al centre històric d'Andorra la Vella.

Aquesta infraestructura havia d'haver quedat enllestida a l'estiu, però s'està endarrerint considerablement per culpa d'entrebancs burocràtics.

El problema radica en alguns canvis que hi ha hagut en la propietat del terreny on s'ha d'instal·lar el pilar únic que subjectarà la passarel·la.

Amb tot, la ferma intenció del Govern és tirar endavant el projecte i ja té ben encarades les negociacions amb la família titular de la parcel·la. El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, diu que "les negociacions avancen a bon ritme" i espera "concloure-les al més aviat possible".

Un cop finalitzin les converses amb la propietat s'iniciaran els treballs, que són d'una gran complexitat tècnica, sobretot pel que fa, justament, a l'ancoratge d'aquest pilar que subjecta la passarel·la.

El projecte forma part d'un conveni entre el Govern, el Consell General i el Comú d'Andorra la Vella signat l'any 2010 i que té un cost de més de 600 mil euros.

Informa: Jordi Cama
Imatges: Vicente Bellot/Cedides Govern d'Andorra

Comparteix:

3.231.220.225