ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Reforç en algunes línies del transport públic per cobrir les hores punta d'entrada i sortida a les escoles

Davant les incidències dels darrers dies en hores punta co

Davant les incidències dels darrers dies en hores punta coincidint amb l'entrada i sortida a les escoles, algunes línies del transport públic nacional es reforcen. Dimarts, el Govern i les empreses concessionàries van acordar reajustaments.

Es preveu un servei extra a les dues del migdia els dimecres en la línia entre la Margineda i Andorra la Vella. A més, s'ha acordat fer una modificació del servei de la línia d'Encamp a la capital. A partir de dilluns, el bus de les cinc i deu de la tarda sortirà cinc minuts més tard, perquè els alumnes tinguin temps a agafar el clípol.

Aquesta setmana també s'amplien les places del servei de les set i cinc del matí d'Arinsal a Andorra la Vella que passa de tenir una capacitat d'uns 50 passatgers a uns 70. A més, la línia d'Ordino a Aixovall es reforça amb un nou servei a un quart de vuit del matí. Un canvi que també s'aplicarà a partir de dilluns.

Les línies ja van ser reforçades a principi de mes. Segons el Govern, des de l'inici del curs escolar s'han rebut sis queixes. El darrer curs se'n van presentar 40. 

Informa: Redacció

Comparteix: