ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Reforma del carrer Major en el marc de la remodelació de les avingudes d'Encamp

www.andorradifusio.ad

Des d'aquest dimarts, el sector del pont de les escoles d'Encamp quedarà tallat al trànsit quatre setmanes. El comú ha habilitat un pas alternatiu al passeig de l'Alguer per poder avançar en les obres de les dues avingudes.

A partir de demà fins al 2 d'agost, el pont de les escoles d'Encamp quedarà tallat al trànsit. Aquest matí, operaris del comú treballaven per habilitar el pas alternatiu dels vehicles i també una vorera per a vianants al passeig de l'Alguer, especialment per als veïns i hotels de la zona. L'afectació és conseqüència de les obres a les avingudes Joan Martí i François Mitterrand, que responen més que a una remodelació a una reforma urbanística, per fer-les més pacífiques per als vianants. "Els vehicles aniran a unes velocitats molt més reduïdes i amb precaució, perquè hi haurà vianants. Aquests vianants veuran uns espais diferents, més moderns, més per a ells", assegura el director d'Obres Públiques i Urbanisme d'Encamp, Toni López.

De moment es mantindrà el pas a través del carrer Major. En la fase següent, que és la que anirà des del pont de les escoles fins a la plaça dels Arínsols, també es millorarà per integrar-lo en la remodelació de les avingudes amb "un paviment de color diferent del camí antic d'abans de la construcció de la carretera", explica López. A més, "es retornen les avingudes als vianants, la plaça del Consell i la plaça de Sant Miquel, mantenint sempre un històric", afegeix.

A mitjan agost es preveu acabar el tram central de l'obra, que és en el qual es treballa actualment. Després hi seguirà el tram superior. Els treballs avancen al ritme previst, perquè puguin estar acabats a mitjan desembre. Recordem que, en paral·lel, el comú està reformant les infraestructures de serveis d'aigües i telecomunicacions soterrades.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Guillem Casal

Comparteix:

3.227.3.146