ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El relleu en el servei del transport sanitari no medicalitzat s'endarrereix

www.andorradifusio.ad

El relleu en el servei del transport sanitari no medicalitzat s'endarrereix. Així ho ha comunicat al SAAS l'UTE guanyadora del concurs, formada per Ambulàncies Carlemany, Valira i l'espanyola Egara. La causa és el retard en la fabricació de les ambulàncies. El SAAS garanteix el servei.

La nova concessionària dels transport sanitari no medicalitzat no començarà el servei en els terminis previstos en el concurs.

Els 140 dies des de la data d'adjudicació per estar operativa es compliran a meitat d'aquest mes i l'UTE formada per Ambulàncies Carlemany, Ambulàncies Valira i l'espanyola Egara, batejada com a Andorrana de Transport Sanitari, ATS, ja ha informat al SAAS que no arribarà a temps.

Segons les fonts consultades, s'endarrerirà encara un mes o mes i mig. La raó cal buscar-la en la impossibilitat de disposar de les onze ambulàncies noves que han d'arribar d'Alemanya i que s'han endarrerit per la manca de components a escala mundial.

L'UTE considera que es tracta d'una raó de força major i així ho hauria entès també el SAAS, que en qualsevol cas garanteix el servei. Quant a la vintena de treballadors actuals d'Ambulàncies del Pirineu, la nova concessionària ja ha mantingut una reunió informativa amb ells, ja que, segons el plec de bases del concurs, ATS ha d'assumir tot el personal quan comenci a operar.           

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: