ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La remodelació del Pujador dels Fontanals del Pui estarà llesta el febrer i té l'objectiu de millorar el paviment i la circulació

www.andorradifusio.ad

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha informat als veïns de la zona del Solà de com es desenvoluparà la remodelació del Pujador dels Fontanals del Pui. Aquest ha estat un dels temes centrals de la reunió de poble que ha tingut lloc aquest dimarts al vespre. 

L'objectiu del projecte a la zona del Solà té dos propòsits: d'una banda, millorar el paviment, i així, la seguretat en accedir-hi amb el vehicle. I de l'altra, arreglar el baixador peatonal.

Els treballs costaran uns 100.000 euros, duraran aproximadament un mes i mig i es preveu que estiguin enllestits al febrer. Majoral també ha informat que aquestes obres implicaran afectacions de trànsit. És un projecte que ja estava previst en l’anterior mandat que no es va poder executar per qüestions pressupostàries.

En aquest sentit, el cònsol major lauredià ha remarcat que la previsió és que el Pujador dels Fontanals "només quedi en sentit pujada", i aclareix que "la gent quan surti de casa haurà de fer la volta per l'Hotel Sol-Park i baixar per la carretera de Fontaneda". Actualment, aquesta via es pot fer tant en sentit pujada com baixada, fet que segons Majoral "genera inconvenients perquè no hi passen dos vehicles" i, per tant, aquest canvi permetrà millorar molt més la circulació d'aquest punt. 

Informa: Judith Sáez
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: