ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La reobertura de l'accés a França s'avança a aquest dimecres a la tarda

www.andorradifusio.ad

La circulació a la RN-22 es reprendrà aquesta tarda a partir de les 17h en els dos sentits de la marxa.

S'avança dos dies la reobertura de la via tot i que els treballs d'estabilització continuaran. Segons informen des del Govern, la celeritat dels treballs ha permès que la circulació de vehicles es pugui reprendre amb totes les garanties de seguretat pels usuaris. Ara, els comerciants podran calcular les pèrdues que han patit després de divuit dies de tancament.

La tasca dels operaris continuarà i consisteix en la reconstrucció de talussos i la treta de pedra. Per qüestions de seguretat, el trànsit a la zona estarà limitat a 30 quilòmetres per hora i es descarta que la via pateixi més tancaments. 

Qui també ha participat dels treballs a la zona ha estat el cos de bombers, que dimarts al vespre va col·laborar en la rebaixa de la temperatura del quitrà i la neteja de la carretera per a permetre una reobertura més ràpida.

El prefecte d'Occitània i el cap de Govern es reunien aquest mateix dilluns i comunicaven un avançament òptim dels treballs. Finalment, el tancament haurà estat de divuit dies.  Els comerciants, que celebren la notícia, ja podran calcular-ne les pèrdues efectives.

El Govern anunciava la setmana passada que els empresaris rebrien una subvenció de la part de la cotització de l'empresa a la CASS durant els dies de tancament. A més, podran demanar un ajornament en el pagament de l'IGI i excepcionalment no hauran de presentar cap aval bancari.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

3.92.92.168