ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Reobertura amb normalitat del Punt de Trobada

www.andorradifusio.ad

Reobertura sense incidents i amb tota normalitat. La direcció del centre comercial present des de primera hora a l'establiment es congratula que els efectes de l'esllavissada de dissabte passat es saldessin amb només danys materials i alaba l'actitud dels treballadors que han estat al peu del canó durant la darrera setmana.

Amb aquesta força va entrar l'aigua a la planta baixa de l'edifici Punt de Trobada dissabte passat. Les pedres van caure en un clot de l'obra ple d'aigua aixecant una onada imparable.

Durant tots aquests dies els treballadors han treballat de valent per recuperar la superfície destrossada per la força de l'aigua i que va afectar entre un 20 o 30% del total. La propietat només té paraules d'agraïment cap a la plantilla.

La societat compta amb uns 400 treballadors i d'aquests més de cent porten una mitjana de 20 anys.

És el cas de Marta Llamas responsable de la planta més afectada. Sent orgull quan parla dels seus companys i del comportament que ha tingut davant el desastre.

El centre ha estat a l'altura durant uns dies per poder recuperar la infraestructura i que tornés a ser operativa. Pel moment no es preveuen més parades tècniques.

Quan el comprador surt del centre el que es troba al davant és la muntanya trencada a l'espera que es prenguin decisions sobre el seu futur i que comenci la segona fase dels treballs per assegurar la zona.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal
Imatges cedides per centre comercial Punt de Trobada

Comparteix:

3.234.245.125