ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Reportatge: el Roc del Quer es manté com un dels principals atractius turístics tot i la Covid

www.andorradifusio.ad

Amb quatre anys de vida la plataforma del Roc del Quer s'ha convertit ràpidament en un referent turístic al país. Aquest 2020 no és una excepció i el turisme de proximitat se l'ha fet seva.

Amb l'arribada de la plataforma el 2016, el Roc del Quer no ha deixat d'atraure turistes. Aquest diumenge, malgrat la baixada de les temperatures, el flux de visitants és constant.

Precisament, l'increment de turistes va esperonar la parròquia a instal·lar una terrassa amb oficina de turisme inclosa l'agost del 2019.

El Roc del Quer s'ha convertit en un referent turístic per a la parròquia i per a Andorra. La plataforma, amb 12 metres de voladís, està 400 metres per sobre Canillo amb un buit de 200 metres.

A banda de la impressionant caiguda fins a Canillo, els turistes poden gaudir d'una espectacular panòramica des del pic d'Escobes fins a la Tossa de Braibal.

El passeig del pàrquing al Roc del Quer són tot just 5 o 10 minuts. El paisatge és per emmarcar. Alguns turistes venen recomanats per amics. "Una companya meva va venir, ens va dir que era molt bonic i hem pujat. Hem fet moltes fotos, és impressionant", expliquen afegint que "si tot el terra fos de vidre" s'haguessin "espantat i tot perquè realment és espectacular". Altres també es mostren "encantats". "Hem buscat els 10 millors llocs d'Andorra, ens ha sortit aquest, hem vist les fotos i hem vingut". "La distància social ha ajudat a fer la foto sense gent al costat, perquè si no, està ple", assegura una altra turista.

Aquests agost el més habitual és veure les terrasses plenes a Canillo. Amb el coronavirus el turisme de proximitat ha estat fidel.

Enguany el recorregut s'ha senyalitzat per evitar encreuaments i mantenir les distàncies, d'aquesta manera els turistes poden seguir gaudint de les vistes amb seguretat.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Xabier Moreira

Comparteix:

3.226.241.176