ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Reportatge: El Santuari de Meritxell rep més pelegrins que el 2020

www.andorradifusio.ad

El dia de Meritxell recobra certa normalitat amb més d’una missa, que l’any passat no es van celebrar. Aquest any molts pelegrins han tornat a pujar al santuari, i fins i tot més que els que ho van fer el 2020.

Sols, acompanyats, corrents o caminant. Han estat molts els que han pujat al santuari de Meritxell des de primera hora del matí per seguir la tradició de cada 8 de setembre. Per a alguns ha estat el primer cop, mentre que d'altres venen cada any. 

I un cop a dalt, menys gent que un any normal, però més que el 2020. Molts han lamentat no poder entrar a l’eucaristia solemne i d’altres han celebrat poder entrar al santuari, que s’ha desinfectat després de cada missa.

Els assistents expliquen que per ells és quelcom "molt important", ja que "no és el mateix venir de visita que venir a missa". De fet, també apunten que aquesta celebració "no la deixo passar mai". 

Però tot i no poder-hi posar tothom espelmes, ha estat una cerimònia que enguany ha recobrat part de normalitat amb més d'una missa.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Marta Pons

Comparteix: