ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Representants del Fòrum de la joventut debaten la revolució digital, la migració, la sostenibilitat o el feminisme a Estrasburg

www.andorradifusio.ad

Una delegació d'onze representants del Fòrum de la joventut ha participat aquest cap de setmana en l'European Youth Event a la seu del parlament europeu d'Estrasburg. Una cita que els ha permès intercanviar opinions amb altres joves de la Unió Europea sobre temes com la revolució digital, la política o el feminisme.

Els onze andorrans que l'1 i 2 de juny es van desplaçar a Estrasburg asseguren que arriben amb moltes experiències viscudes. En aquesta tercera edició, l'European Youth Event ha tractat diversos temes al voltant de la diversitat cultural, la política, la migració, la revolució digital, el feminisme, la sostenibilitat i la Unió Europea en general.

Els joves andorrans van formar part dels més de 8.000 que a banda de participar en diferents debats també van poder participar en tallers i actuacions.

Les millors idees de l'esdeveniment s'inclouran en un informe que es presentarà a les comissions parlamentàries passat l'estiu. Els andorrans, per la seva banda, asseguren que tornen amb moltes idees i volen impulsar una proposta d'obertura d'Andorra a Europa.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Comissió Europea

Comparteix: