ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els representants dels treballadors del SAAS abandonen la taula de treball del Cedre

www.andorradifusio.ad

Els representants del comitè d'empresa del SAAS s'han retirat de la taula de treball creada per analitzar els problemes del Cedre. Ho fan argumentant que malgrat les reiterades demandes, no s'ha volgut tractar la situació laboral dels treballadors del centre.

El grup de treball es va crear davant les queixes reiterades dels treballadors del Cedre per les condicions laborals i des del SAAS es va convidar el comitè d'empresa a participar-hi.

Segons els delegats del personal, les seves demandes per tractar temes relacionats amb la situació dels treballadors han estat reiteradament obviades i les reunions es focalitzaven en el disseny de la implantació del projecte d'atenció centrada en la persona. Davant aquesta situació han decidit deixar de participar-hi fins que la direcció del SAAS no afronti el que consideren el problema central: la situació dels treballadors del centre.

Asseguren que les denúncies sobre la planificació laboral i els seus drets laborals ho han estat resolts. Ben al contrari, apunten que encara s'han agreujat i lamenten que no s'ha dut a terme una veritable feina per resoldre la situació. No obstant això, deixen oberta la porta a tornar-hi si la direcció del SAAS modifica la seva actitud.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.233.215.196