ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El rescat al telefèric d'Arinsal, el més vist de la setmana al web

www.andorradifusio.ad

El rescat multitudinari al telefèric d'Arinsal ha estat amb diferència la notícia amb més visites al web d'andorradifusio.ad aquesta setmana.

Les imatges cedides per Pal-Arinsal que mostraven com els bombers i els treballadors de l'estació rescataven més de 60 persones que s'havien quedat penjades al telefèric d'Arinsal, que havia deixat de funcionar, ha estat el més vist aquesta setmana al web andorradifusio.ad.

El fets tenien lloc dimarts pocs minuts després de les dues de la tarda. En l'evacuació no hi va haver ferits.

També ha generat molt d'interès a la xarxa el fet que el Govern finalment no obligui a traslladar el festiu de la Constitució al 16 de març. Com havien demanat la CEA i l'USdA, el redactat final del decret preveu que s'haurà de concedir obligatòriament un segon dia de festa als empleats que treballin el 14 de març.

Finalment la tercera notícia al rànquing de les més vistes ha estat la història de la caixa registradora d'un bar d'Andorra la Vella que va acabar al riu. Dues persones van furtar la caixa segons una testimoni. Els lladres haurien agafat els bitllets que contenia per valor d'uns cent euros i l'haurien llençat al riu Valira.

Informa: Ester Pons
Locució: Yasmina Canedo

 

Comparteix:

3.214.184.223