ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una residència per a estudiants i habitatge cooperatiu, propostes per Sant Julià el segon dia de campanya

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, la candidatura de Terceravia+Unió Laurediana+Independents s'ha reunit amb el personal de la Universitat d'Andorra, mentre que Desperta Laurèdia ha exposat algunes de les bases del seu programa de govern, com la transparència i la creació de societats cooperatives per resoldre el problema de l'habitatge.

La plaça de la Germandat ha centrat els actes de campanya d'aquest dilluns al matí a Sant Julià de Lòria. D'una banda, Terceravia+Unió Laurediana+Independents han ressaltat la importància d'una residència d'estudiants per a la universitat, mentre que Desperta Laurèdia han presentat els eixos del seu programa electoral amb una especial aposta per l'habitatge cooperatiu.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents s'han reunit amb la comunitat educativa, alumnes i professors de la Universitat d'Andorra per conèixer de primera mà les seves necessitats. Consideren important que creixi i per això ja tenen alguns espais estudiats per ubicar-hi una residència per a estudiants. Sobre l'ampliació de l'oferta educativa, diuen que s'ha de fer de la mà del rector. La número 2 de la candidatura, Mireia Codina, ha deixat clar que si arriben al comú posaran totes les facilitats perquè sigui així.

Desperta Laurèdia porta un programa de govern centrat en 6 eixos, entre els quals destaca la transparència; el desenvolupament econòmic i social, a través de la universitat com a pol d'atracció, coneixement i emprenedoria, i la millora de la qualitat de vida. Per resoldre el problema de l'habitatge aposten per la creació d'una societat cooperativa.  

Es tracta d'un model d'habitatge nou, molt estès als països nòrdics, i amb el qual Sant Julià es podria convertir en un referent al Principat.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

35.172.233.2