ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Resignació dels professors afectats per l'anul·lació del concurs per a 13 places fixes

www.andorradifusio.ad

El SEP accepta la sentència del Tribunal Constitucional que anul·lava el concurs per consolidar professors eventuals. Això suposa que els 13 docents que van guanyar la plaça el 2016 l'han perdut. El Govern repetirà el procés amb els mateixos candidats.

Els professors afectats per l'anul·lació del concurs del 2016 han acceptat amb resignació que es torni a convocar. "El que els nostres afiliats, ressignats, han acceptat és que es torni a convocar un concurs públic quan ells ho han fet tot bé. Han presentat la documentació necessària, han aprovat, i se'ls ha fet funcionaris. Després de tres anys ara se'ls està dient que deixen de ser funcionaris", explica el secretari general del SEP, David Garcia. Assegura que "han decidit que prou ja de calvari, se'n van a fer les proves i amb l'esperança de tornar a ser funcionaris, que ningú els hi dona, aquesta esperança".

El secretari general del SEP ha manifestat que no hi havia garanties encara que anessin al Tribunal Superior. Pel que fa al recurs interposat contra l'edicte del 2018, l'assemblea del sindicat ha aprovat sufragar econòmicament les despeses que se'n puguin derivar. 

Informa: Laura Massegú
Imatges: Arxiu/Kevin Ribeiro
Locució: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

34.232.62.209