ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Restablert el servei a la Massana, tot i que el comú demana estalviar aigua per acabar d'omplir alguns dipòsits

www.andorradifusio.ad

Els operaris del comú de la Massana han localitzat i reparat aquest dijous a la matinada la fuita d'aigua potable que ha causat talls en el subministrament a la parròquia. Ja s'han reomplert majoria de dipòsits menys els de les zones més properes a l'Aldosa i el comú demana no consumir aigua en excés.

Ja hi ha aigua a tots els dipòsits de la Massana, però el de la Gonarda i el d'Escàs encara tenen pocs litres. Per restablir la normalitat al més aviat possible, el comú ha demanat que es consumeixi la mínima aigua possible i ha assegurat que la fuita entre la Massana i Arinsal d'aquest dimecres està solucionada.

Molné ha assegurat que "no tornarà a passar." En aquest sentit, ha explicat que tot i que s'ha reparat la fuita, els dipòsits s'han buidat i "ara és necessari que es tornin a reomplir perquè tothom torni a tenir aigua".

Per això, ha demanat prudència i responsabilitat perquè "tothom es pugui beneficiar i tornar a tenir aigua al més ràpidament possible".

Els talls en el subministrament d'aigua potable es van produir als quarts de la Massana, l'Aldosa i Anyós. Els tècnics del servei d’Aigües del comú de la Massana, amb els operaris de les empreses contractades, van localitzar la fuita al vespre a la carretera general, a la rotonda de la Bòbila, tot i no haver-hi cap vessament visible.

El punt era de difícil accés i es va haver d'aixecar el paviment. A més, es trobava sota una placa de formigó, que es va haver de foradar.

Han estat treballant-hi tota la nit per reparar-la i aquest matí han començat a reomplir els dipòsits, que estaven completament buits. Els veïns afectats estan recuperant el servei d'aigua de forma progressiva.

Informa: Ester Pons-Judith Sáez
Imatges: Arnau Gaya
Imatges cedides comú de la Massana

Comparteix: