ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els restauradors de la Massana recuperen sensacions amb l'Andorra MTB Classic-Pyrénées

www.andorradifusio.ad

Les activitats de l'Andorra Multisport Festival estan tenint una repercussió directa en el comerç del país. Aquest cap de setmana és el torn de la Massana, que s'ha omplert de bicicletes i d'ambient a les terrasses dels locals de restauració.

La recuperació econòmica del país passa per tornar a incentivar l'arribada de turistes de diferents països. La natura és el principal atractiu que promouen els comuns aquest estiu.

De fet, a la Massana, des de dimecres, s'està celebrant l'Andorra Mountain Bike Classic Pyrénées, una competició esportiva de muntanya que està deixant imatges de gent menjant, bevent, consumint en els locals de restauració de la parròquia.

Uns establiments que han notat un increment notable de la clientela i una millora de la caixa al final del dia.

Tot plegat, una iniciativa que ajuda a dinamitzar la parròquia i que fa bullir l'olla quan els comerciants més ho necessiten. És més, els mateixos restauradors creuen que el comú ha de seguir en aquesta línia i incentivar més activitats com el mercat de La Serenalla, que comença a mitjans de mes.

Malauradament, tota l'activitat que es veu a la parròquia no s'està comptabilitzant en llits d'hotel. El sector lamenta no haver notat un increment de l'ocupació respecte de la setmana passada, però manté l'esperança amb la resta d'estiu.

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: