ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els restaurants i Govern ultimen el protocol d'actuació per a la reobertura l'1 de juny

www.andorradifusio.ad

L'1 de juny la restauració podrà tornar a l'activitat si no hi ha cap canvi a darrera hora. A banda de les mesures de prevenció bàsiques caldrà deixar un metre i mig de distància entre taules, els sopars de grup estaran limitats a un nombre determinat de persones i de moment els de gran format, com els banquets de casament, encara no estaran permesos.

El sector de la restauració i Govern ultimen els detalls del protocol d'actuació que els permetrà obrir l'1 de juny.

Entre les mesures previstes, segons ha pogut saber RTVA, hi ha la separació d'un metre i mig entre taules en tot el seu perímetre i l'obligació de mantenir els coberts en un lloc tancat mentre no es facin servir. Les taules no es podran parar fins que no estiguin asseguts els clients.

D'altra banda l'aforament dels locals no tindrà limitació, sinó que tot dependrà de la separació entre les taules. En cas, però, que es vulgui reduir aquesta distància es podran utilitzar mampares. A més, caldrà airejar els espais entre torns.

Els comensals no caldrà que siguin de la mateixa unitat de convivència i es permetran grups en un nombre limitat que podria ser de 10 a 15 persones. De moment, però, els menjars multitudinaris, com ara casaments, no estaran permesos.

Informa: Rosa Alberch-Ester Pons

Comparteix:

3.226.245.48