ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Retencions quilomètriques per entrar a Andorra

www.andorradifusio.ad

Matí de trànsit dens a l'entrada de Sant Julià de Lòria en la primera jornada del pont de la Puríssima a Espanya. De bon matí, hi ha hagut fins a 4 quilòmetres de cua a la carretera general 1 i a partir del migdia s'hi han afegit 9 quilòmetres d'entrada a la nacional 145 des de la Seu d'Urgell. Aquest divendres serà el dia en què es preveu més entrades de vehicles.

Les previsions de Mobilitat s'estan complint en la primer dia del pont de la Puríssima. La circulació d'entrada ha estat densa a partir de les nou del matí en direcció nord, a l'altura de Sant Julià de Lòria. El director de Mobilitat, Jaume Bonell, explica que l'entrada ha estat "potent" a través de la frontera hispanoandorrana "amb retencions a Sant Julià". També s'ha registrat "força gent a l'eix comercial Meritxell-Carlemany i als aparcaments de la capital".

La sortida en direcció a Espanya serà complicada aquest dijous a la tarda i especialment divendres, quan molta gent del país surti de cap de setmana. En aquest sentit Bonell recomana sortir a partir de les 21h.

Preveu que aquest divendres sigui el dia de més afluència de vehicles "amb una entrada força complicada a partir de les 10h", atrets pels primers dies de la temporada d'esquí, "tot i les condicions reduïdes" per "l'efecte estrena".

La previsió de Mobilitat és que entrin uns 88.000 vehicles per totes dues fronteres, 66.000 dels quals per la del riu Runer

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares / Anna Romagosa

Comparteix: