ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Retrets, rivalitat i estratègia marquen la campanya a Ordino

www.andorradifusio.ad

Continuen les reaccions contra les previsions que el cap de llista d'En Comú per Ordino va fer ahir dels resultats de diumenge. També s'ha parlat de la reobertura de la Casa de la Muntanya

X'Ordino presentava dimarts el seu programa electoral a la Cortinada i Enric Dolsa es postulava com l'única proposta amb un programa sòlid. El cap de llista de per Ordino carregava novament contra Josep Àngel Mortés i assegurava que l'electorat passarà factura a la llista de l'actual cònsol. Considera que difícilment es pot entendre el pacte electoral amb formacions com SDP amb sensibilitats polítiques tan radicalment oposades que concorren en una mateixa candidatura. Per a Dolsa la presència de Terceravia en aquestes eleccions li pot restar vots.

La candidatura de MovemOrdino s'ha expressat en relació a les afirmacions de Josep Àngel Mortés, que els situava com l'únic rival a tenir en compte per En Comú per Ordino diumenge vinent. La cap de llista, Sandra Tudó, recorda que la diversitat de plantejaments enriqueix la democràcia i descarta valorar si considera vàlid el pronòstic de Mortés. S'ha limitat a dir que es tracta d'un intent d'atreure el vot estratègic.

La Casa de la Muntanya serà totalment operativa al mes de març. Així ho ha confirmat el candidat d'En Comú per Ordino Jordi Serracanta. Acollirà espais interactius, material informatiu sobre rutes de muntanya i un espai dedicat en exclusiva a la candidatura per aconseguir el reconeixement de la Unesco de patrimoni de la biodiversitat de la parròquia d'Ordino.

Terceravia+Independents qualifica d'estratègia electoralista les declaracions del cap de llista d'En Comú per Ordino d'ahir, quan assegurava que tan sols la seva proposta i MovemOrdino tenen opcions d'aconseguir la victòria a les comunals. Des de Terceravia+Independents Jordi Balsa ho qualifica com un intent de confondre l'electorat i per intentar treure vots a la candidatura que lidera Jordi Balsa.

També es reivindiquen com l'única proposta que pot garantir un canvi real. 

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Jordi Seabra


Comparteix:

18.204.55.168